Hosted Regnskabssystem

100% cloudbaseret økonomisystem


Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystem
Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Et økonomisystem med alt hvad du behøver
Resultatet er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Så uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.


Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
Opret egne felter og kartoteker
Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
Generer og download egne rapporter
Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
Nem søgning på alle data
Værktøj til integration med andre programmer


Din egen løsning – også i skyen
Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen. Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder. Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse. Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed
Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

PC, tablet eller smartphone
Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering
Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta helt gratis
Du kan prøve Uniconta på dine egne data - helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale. Har du konvertere egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Klik her for at oprette dig


Landsdækkende partnerkanal
Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert. Uniconta - 100% cloudbaseret.

Bruger login